Kasutades neid teenuseid, veebilehe või rakenduse nõustute tingimustega küpsiseid.Rohkem informatsiooni

Tere tulemast Wiliosse!

Sa vaatad Wilio kui registreerimata klient

Lülita pakkuja
Navigeerimine
teenused
Hinnakiri
Rakenduse kohta
Lae alla rakendus
Kuidas see töötab
Korduma kippuvad küsimused
Kuidas me saame parandada
Võta meiega ühendust
O Wilio
Logi sisse

Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Teie privaatsuse ja isikuandmete kaitse on meie jaoks väga oluline. Töötleme ja kaitseme teie poolt meile edastatud isikuandmeid vastavalt kehtivatele õigusaktidele, eelkõige isikuandmete kaitse üldmäärusele (GDPR) ja seadusele nr. 18/2018 Coll. isikuandmete kaitse kohta. Allpool olevast tekstist leiate teavet selle kohta, milliseid isikuandmeid me töötleme, mis eesmärgil ja millised on teie õigused.

1. Põhimõisted

Siin on põhiterminid, mida selles privaatsuspoliitikas kasutame:

Isiklik informatsioon on igasugune teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku kohta, nt nimi, perekonnanimi, e-posti aadress, IP-aadress, kasutaja käitumine jne.

Anonüümsed andmed on teave, mis on salvestatud nii, et see ei esindaks ega viitaks individuaalselt tuvastatavale füüsilisele isikule.

Asjaomane isik on iga füüsiline isik, kelle isikuandmeid me platvormil töötleme, eriti klient ja professionaal.

Operaator on meie ettevõte People2People, s.r.o., mille registreeritud asukoht on Bratislava Suché mýto 6 - mestská časť Staré mesto 811 03, IČO: 51 225 221.

Platvorm on ükskõik milline suhtluskanal, mida olete meiega suhtlemiseks kasutanud, eriti veebisaidid www.wilio.comwww.wilio.skwww.wilio.hu a www.rukie.sk või mobiiltelefoni installitud mobiilirakendused.

Käesolev privaatsuspoliitika on kasutustingimuste lahutamatu osa ja selle sätted on piisavalt hõlmatud. Tingimustel, mida käesolevas eeskirjas ei ole selgitatud, on nende kasutustingimustes omistatud tähendus.

Käesolevat isikuandmete kaitse põhimõtet käsitletakse vastutava töötleja teabekohustuse täitmisena asjaomaste isikute suhtes artikli 6 tähenduses. 13 GDPR.

2. Isikuandmed, nende töötlemise eesmärk ja õiguslik alus

Lisaks teie meile edastatud isikuandmetele ja enamusele standardsetele veebisaitidele hangime lisateavet ka kasutajatelt või. meie platvormi külastajad, mis salvestatakse automaatselt erinevate analüüsivahendite abil, näiteks küpsised. Lisateavet küpsiste ja nende seadistamise või väljalülitamise kohta leiate jaotisest „Küpsiste eeskirjad”.

2.1 Tehnilised andmed

Meie platvormil regulaarse teabe sirvimise ajal, st kui te ei registreeru ega muul viisil edasta meile isikuandmeid, hangime ainult teie otsingumootori poolt meie serverile edastatud tehnilised andmed. Need andmed hõlmavad eelkõige järgmist:

  • kasutatud seadmete tüüp ja mudel,
  • IP-aadress,
  • operatsioonisüsteemi tüüp, versioon ja keel,
  • viimase sisselogimise kuupäev ja kellaaeg,
  • seadme kordumatu tunnus uuid.

Need andmed on meie jaoks tehniliselt vajalikud, et saaksime teavet platvormil kuvada ning tagada selle stabiilsus ja turvalisus. Töötlemise õiguslik alus on seega meie õigustatud huvi (GDPR artikli 6 lõike 1 punkt f).

2.2 Teenuste kasutamine

Teie esitatud andmed

Meie teenuste kasutamiseks peate registreeruma. Registreerimisel vajame eelkõige järgmist teavet:

  • identifitseerimisandmed (nimi, perekonnanimi),
  • kontaktandmed (telefoninumber, e-posti aadress),
  • asukoht, kus taotlete või pakute teenuseid
  • äri teema resp. teadmised, kogemused (ainult spetsialistid),
  • kontole juurdepääsu andmed (parool).

Teie registreerimise põhjal loome teile platvormil konto. Kliendi konto sisaldab eelkõige järgmisi andmeid: nimi, perekonnanimi, telefoninumber, kontaktaadress, platvormile sisestatud päringud, professionaalide hinnangud. Professionaali konto sisaldab eelkõige järgmisi andmeid: nimi, perekonnanimi, telefoninumber, kontaktaadress, veebisait, teadmised (valitud kategooriad), kogemused, kasutajate hinnangud, professionaali kirjeldus.

Nii kliendi kui ka platvormil avaldatud spetsialisti konto sisaldab ainult anonüümset teavet. Kuvatakse kliendi või spetsialisti täielik (mitteanonüümne) konto ja seega edastatakse kliendile tema kontaktandmed või vastupidi ainult juhul, kui kliendi ja spetsialisti vahel korraldatakse kontakti konkreetse taotluse alusel.

Osana meie platvormil pakutavatest teenustest võime teilt saada täiendavat teavet, mis võib olla isiklikku teavet, näiteks

  • teie päringutes, pakkumistes ja seotud teenustingimustes sisalduvad andmed (tekstid, fotod, dokumendid jne),
  • makseteave (ainult spetsialistid).

Töötleme kõiki ülaltoodud andmeid peamiselt selleks, et pakkuda teenust ise platvormil virtuaalse turu kujul, s.t. kliendi ja spetsialisti vahelise kontakti korraldamine, mis hõlmab eelkõige järgmist:

  • platvormil konto loomine, haldamine ja haldamine,
  • kliendipäringud,
  • spetsialistide klientide päringutele vastamine,
  • sobitusalgoritm - sobivate spetsialistide valik klientide nõudluseks (nn nõudluse ja pakkumise sobitamine),
  • kliendi kontakti korraldamine valitud spetsialisti poolt pärast asjakohase tasu maksmist,
  • suhtlus kliendi ja spetsialisti vahel (vestlus),
  • klientide ja professionaalsete ülevaadete hankimine ja analüüs.

Nende isikuandmete töötlemise õiguslik alus on lepingu täitmine ja lepingueelsed meetmed andmesubjekti taotlusel (GDPR artikli 6 lõike 1 punkt b). Eespool nimetatud andmete esitamine on vajalik platvormil teenuste täielikuks pakkumiseks (lepinguline kohustus). Isegi ilma registreerimiseta, s.t. Kuid võite vaadata platvormil olevat teavet, kuid te ei tohi meie pakutavaid teenuseid kasutada, eriti ei tohi te taotlust esitada, päringule vastata ega suhelda teiste platvormi kasutajatega.

Andmed muudest andmebaasidest

Spetsialistide olemasolu ja rahalise olukorra (registreeritud andmed, ettevõtlus, võlgnevus jms) kontrollimiseks hankime professionaalide kohta andmeid ka avalikult kättesaadavatest registritest, loenditest ja dokumentidest (nt äriregister, äriregister jne) ja kolmandate isikute andmebaasidest. Isikuandmete sellise töötlemise õiguslik alus on meie õigustatud huvi vahendada kliendi kontakte tõelise ja rahaliselt stabiilse spetsialistiga.

Platvormil vestelda kasutajatega

Peame kliendi ja professionaali vahelise platvormil vestluse vormis toimuva suhtluse sisu konfidentsiaalseks (kirja saladus) ja me ei kontrolli seda sisu, välja arvatud juhul, kui see on vajalik õiguslike nõuete tõestamiseks, kinnitamiseks või kaitsmiseks, ebaseaduslike toimingute ennetamiseks, avastamiseks, uurimiseks ja nende eest vastutusele võtmiseks, juriidiliste kohustuste täitmiseks. või kui seda pole selgesõnaliselt taotlenud klient või spetsialist, kellega suhtlus on seotud.

Professionaalide valik

Klientide nõudmistele sobivate spetsialistide valimiseks (nn nõudluse ja pakkumise sobitamine) teeme otsuseid, mis põhinevad professionaalide isikuandmete automatiseeritud töötlemisel, sealhulgas profiilide koostamisel. Selliste otsuste langetamisel langetame otsuseid peamiselt klientide ja professionaalsete eelistuste põhjal, võttes arvesse nende asukohta, hinnangut, kategooriaeelistusi, funktsioonieelistusi, teostatud projektide arvu ja paljusid muid aja jooksul muutuvaid tegureid. Sellise otsuse tagajärjeks on kas kliendiga kontakti vahendamine koos hilisema võimalusega kliendiga leping sõlmida või professionaali eemaldamine klientide nõudmisel kandidaatide nimekirjast. Teeme automatiseeritud otsuse Art. 22 lõige 2 tähte a) GDPR, s.t. põhjendusel, et see on vajalik lepingu sõlmimiseks ja täitmiseks.

2.3 Platvormi ja teenuste täiustamine

Meil on õigustatud huvi (õiguslik alus vastavalt GDPR-i artikli 6 lõike 1 punktile f) platvormi täiustamiseks, eelkõige selle ülesehituse parandamiseks ning sisu ja funktsioonide optimeerimiseks, samuti platvormi kaudu pakutavate teenuste parandamiseks. Seetõttu kasutame teie isikuandmeid ka järgmistel eesmärkidel:

  • platvormi, üksikute lehtede, alamlehtede ja nende funktsionaalsuse jälgimine, analüüs ja hindamine,
  • platvormi muudatustest teavitamine ja nende kasutamise tingimuste värskendamine, saates teated teie kontole või teie e-posti aadressile,
  • platvormi kaudu vahendatavate klientide ja professionaalsete hinnangute analüüs ning pidev teenuste kvaliteedi jälgimine, teenuste kvaliteedi probleemide lahendamine ja parandusmeetmete võtmine
  • platvormi kasutajate kommentaaride ja tagasiside jälgimine ja analüüs;
  • juhuslikud uuringud ja platvormi hinnangud, mis kuvatakse valitud kasutajatele.

2.4 Õiguste kaitse

Kasutame teie isikuandmeid ka järgmistel eesmärkidel:

  • platvormi kasutustingimustele vastavuse kontrollimine ja nende rikkumiste avastamine,
  • meie õiguslike nõuete tõendamine, kinnitamine või kaitsmine, sealhulgas kasutamine mis tahes kohtumenetluses (nt lepinguliste kohustuste täitmata jätmise korral),
  • platvormil toimuva pettuse ja muu ebaseadusliku tegevuse avastamine, ennetamine või lahendamine, sealhulgas kasutamine pädevate asutuste poolt uurimiseks ja süüdistuse esitamiseks.

Selleks, et kaitsta platvormi ja selle kasutajaid petturlike päringute või pakkumiste või muude platvormil esinevate ebaõiglaste tavade eest, võime säilitada ja ajakohastada ning avaldada platvormil loetelu (must nimekiri) isikutest, kes on tõsiselt ja / või korduvalt rikkunud kasutustingimusi või toime pannud pettusi. platvormil toimuvaid menetlusi või on sellise tegevuse suhtes põhjendatud kahtlus.

Isikuandmete sellise töötlemise õiguslik alus on meie õigustatud huvi platvormi ja selle kasutajate kaitse vastu, samuti meie õiguste kaitse ja teostamine (GDPR artikli 6 lõike 1 punkt f).

2.5 Turundus

Reklaam platvormil

Meie platvorm sisaldab ka kolmandate osapoolte reklaamipakkumisi. Kuna meil on õigustatud huvi näidata teile asjakohaseid, huvitavaid ja isikupäraseid reklaame, kasutame teie teavet ka järgmistel eesmärkidel:

  • platvormi kasutamisel oma tegevuse jälgimine, analüüsimine ja hindamine (profileerimine),
  • platvormi kasutajate segmenteerimine,
  • Teie tegevuste põhjal konkreetsete päringukategooriate kuvamine
  • Teie tegevusest lähtuvalt platvormil sihitud reklaami, pakkumiste ja muu turunduskommunikatsiooni kuvamine.
  • reklaami efektiivsuse mõõtmine ja hindamine.

Teie tegevuse jälgimiseks, analüüsimiseks ja hindamiseks platvormil kasutame erinevaid analüüsi-, prognoosimis- ja segmenteerimisvahendeid, mis on välja töötatud ka kolmandatelt osapooltelt. Need tööriistad võimaldavad meil jälgida teie suhtlust platvormiga ja selle põhjal astuda samme, et muuta meie platvorm ja teenused teie jaoks veelgi tõhusamaks. Isikuandmete sellise töötlemise õiguslik alus on meie õigustatud huvi pakkuda klientidele individuaalset toodete ja teenuste pakkumist ning seeläbi parandada oma teenuseid tervikuna (GDPR artikli 6 lõike 1 punkt f).

Infoleht

Reklaamipakkumisi ja äriteateid (uudiskiri) saadame ainult selle tellinud saajatele. Kui olete huvitatud meie uudiskirja tellimisest, peate andma oma nõusoleku (õiguslik alus on asjaomase isiku nõusolek vastavalt GDPR-i artikli 6 lõike 1 punktile a). Infolehe tellimisel peate sisestama oma e-posti aadressi. Infolehe tellimisega nõustute e-posti aadressi töötlemisega turunduslikel eesmärkidel, st. toodete ja teenuste pakkumise, äriteabe saatmise jms eest. Isikuandmete edastamine on vabatahtlik. Infolehe tellimuse saate igal ajal tühistada, saates e-kirja aadressile [email protected] või klõpsates lingil iga e-kirja lõpus, mille me teile uudiskirjaga saadame.

2.6 Juriidiliste kohustuste täitmine

Samuti töötleme teie isikuandmeid piiratud ulatuses arve-, haldus- ja muude kohustuste täitmiseks vastavalt asjakohastele õigusnormidele, eriti seadusele nr. 431/2002 Coll. raamatupidamise kohta ja seaduse nr. 222/2004 Coll. käibemaksust.

Teie isikuandmete töötlemise õiguslik alus on seega vastutava töötleja õiguslike kohustuste täitmine (GDPR artikli 6 lõike 1 punkt c). Isikuandmete edastamine on antud juhul juriidiline kohustus ja nende mitteandmine tooks kaasa kasutajaga lepingu täitmise võimatuse ja platvormil teenuste osutamise lõpetamise.

2.7 Kontaktivorm, kliendiliin, veebivestlus

Kui võtate meiega ühendust meie platvormi, kliendiliini või sotsiaalmeedia kaudu meie kontaktivormi või veebivestluse kaudu, kasutame esitatud isikuandmeid teie küsimuse, taotluse või muu päringu saamiseks ja töötlemiseks. Teie isikuandmete töötlemise õiguslik alus on meie õigustatud huvi (GDPR artikli 6 lõike 1 punkt f). Sel viisil edastatud isikuandmeid me teistele ei esita ja töötleme neid ainult teie küsimuse või loeb.

3. Isikuandmete edastamine

3.1 Vahendajad

Samuti töötleme teie isikuandmeid ülalnimetatud eesmärkidel kolmandate isikute (nn vahendajate) kaudu, kes tagavad meile platvormil teatud lepinguliste ja / või juriidiliste kohustuste täitmise ning teatud teenuste pakkumise, nimelt:

  • platvormil maksete töötlemine,
  • turunduskommunikatsiooniteenused, nt. e-posti ja tekstisõnumite (sms) saatmine,
  • tehnoloogilised ja analüütilised teenused, nt platvormi kasutajate tegevuse jälgimine ja analüüs, platvormil suunatud reklaami kuvamine,
  • IT-tugi ja arendus, nt. arendustöötajad, süsteemiadministraator, testitöötajad,
  • väline kõnekeskus ja superkasutaja teenus,
  • pilveteenused,
  • juriidilised, konsultatsiooni- ja raamatupidamisteenused,
  • sisseostetud haldusoperatsioonide teenused.

Nendel isikutel on juurdepääs nende toimingute tegemiseks vajalikele isikuandmetele, kuid nad ei tohi neid kasutada muul otstarbel ja on kohustatud neid isikuandmeid töötlema vastavalt kehtivale seadusele.

3.2 Muud abisaajad

Lepingulised partnerid

Jagame teie andmeid ka oma lepingupartneritega, kelle klient te olete, nimelt:

  • innogy Slovensko s.r.o., asukoht: Hviezdoslavovo námestie 13, 811 02 Bratislava,
  • Východoslovenská energetika a.s., registrijärgne asukoht Mlynská 31, 042 91 Košice,
  • Tatra banka, a.s, Hodžovo námestie 3, 811 06 Bratislava 1,
  • muud platvormil loetletud lepingupartnerid.

Nende lepingupartnerite poolt isikuandmete töötlemise eesmärk on saata oma toodete ja teenuste kohta äriteateid ja turunduspakkumisi. Sellise isikuandmete edastamise õiguslik alus on teie nõusolek, mille saate anda otse platvormil registreerumisel, sisestades kliendinumbri, mis teil on lepingupartneriga. Isikuandmete edastamine on vabatahtlik. Kui soovite selle töötlemise lõpule viia, võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, klõpsates iga meie lepingupartneri poolt teile saadetud e-kirja lõpus oleval lingil.

Finantseerimispartnerid

Kui klient on huvitatud projekti finantseerimisest laenu kaudu, edastame tema kontaktandmed nime, perekonnanime, telefoninumbri ja e-posti aadressi vahemikus meie lepingulistele finantseerimispartneritele, finantsvahendajatele. Selline andmete edastamine toimub teie nõusolekul, kui annate selle, märkides oma huvi projekti rahastamise vastu otse platvormil. Isikuandmete edasist töötlemist finantsteenuste korraldamiseks või osutamiseks teostavad need rahastamispartnerid kui sõltumatud ettevõtjad ning töötlemist reguleerivad nende enda eeskirjad isikuandmete kaitse ja töötlemise kohta.

Konkreetsete kaubamärkide teenindus

Konkreetsete kaubamärkide toodete (nt Whirlpool, Samsung) garantii- või garantiijärgse remondi teostamise vahendamiseks edastame nii klientide kontaktandmed kui ka teabe toote defekti ja vastavalt nende toodete parandamise meetodi ning tootja kohta. nende esindaja Slovakkia Vabariigi territooriumil. Õiguslik alus on kolmanda osapoole (tootja) õigustatud huvi saada teavet kaebuste (garantiiremondi korral) ja toote defektide käsitlemise kohta, et parandada oma toodete üldist kvaliteeti.

Riigiasutused

Esitame teie isikuandmeid riigiasutustele ja teistele ametiasutustele või avalikele asutustele, eelkõige:

  • täitma meie juriidilist kohustust ulatuses, mida lubab kohaldatav seadus,
  • - õiguslike nõuete tõestamiseks, kinnitamiseks või kaitsmiseks ning
  • rikkumiste ärahoidmiseks, avastamiseks, uurimiseks ja nende eest vastutusele võtmiseks.

3.3 Ülekanne kolmandatesse riikidesse

Mõned tarnijad, kellega koos töötame platvormil teenuste osutamiseks, töötlevad isikuandmeid ka kolmandates riikides (väljaspool Euroopa Liitu), eriti USA-s. Nendes riikides ei pruugi olla samu isikuandmete kaitse seadusi, mis kehtivad meie riigis või Euroopa Liidus. Sellistel juhtudel tagame siiski, et teie isikuandmete edastamise suhtes kohaldatakse asjakohaseid turvameetmeid. Isikuandmete USA-sse edastamise korral kasutame teenuseosutajaid, kes on sertifitseeritud EL-USA privaatsuskilbi programmis, või kasutame standardseid lepingutingimusi, mis tagavad isikuandmete kaitse taseme, mis on samaväärne Euroopa Liidu seadustega. Lisateavet leiate siit:

4. Andmete säilitamine

Säilitame teie isikuandmeid erineva aja jooksul, sõltuvalt töötlemise eesmärgist ja õiguslikust alusest.

Platvormi ja meie teenuste kasutamine

Säilitame teie registreerimise ajal meile edastatud isikuandmeid kogu teie platvormi konto kestel. Saate nende isikuandmete töötlemise igal ajal lõpetada, esitades taotluse oma konto tühistamiseks platvormil; see toob kaasa kustutamise või teie isikuandmete anonüümseks muutmine ja meie lepinguliste suhete lõpetamine.

Te tunnistate, et defektide (kaebuste) eest vastutamisest tulenevate õiguste kasutamiseks hoiame teie süsteemis teie isikuandmete varukoopiat kahe (2) aasta jooksul alates teie konto tühistamisest (mis tahes garantiiaja lõpuni); hoonete puhul on see säilitamisaeg viis (5) aastat.

Pange tähele, et soovimatute isikute juurdepääsu vältimiseks platvormil pakutavatele teenustele salvestame andmeid nn soovimatud isikud, s.t. isikute kohta, kes on varem piiramata aja jooksul tõsiselt rikkunud platvormil teenuste osutamise tingimusi.

Eespool nimetatud eesmärkidel isikuandmete säilitamise õiguslik alus on meie õigustatud huvi kaitsta nii platvormi kui ka selle kasutajaid (kliente ja spetsialiste).

Juriidiliste kohustuste täitmine

Isikuandmeid, mille töötlemine on vajalik meie juriidiliste kohustuste täitmiseks, säilitame asjakohaste õigusnormidega määratud ajavahemiku jooksul (nt raamatupidamisdokumendid 10 aastat vastavalt seadusele nr 431/2002 Raamatupidamisest).

Nõusolek, nõusoleku tagasivõtmise tingimused

Isikuandmeid, mille töötlemine põhineb teie nõusolekul, säilitame antud nõusoleku ajaks. Kui soovite selle töötlemise lõpule viia, võite oma nõusoleku igal ajal tagasi võtta, saates e-posti aadressile [email protected]. Samuti võite turunduseesmärkidel antud nõusoleku tühistada, klõpsates igas e-kirja uudiskirjas vastaval lingil. Nõusoleku tagasivõtmise korral lõpetame viivitamatult asjakohaste isikuandmete töötlemise ja kustutame need, kui nende edasiseks töötlemiseks pole muud õiguslikku alust. Nõusoleku tagasivõtmine ei mõjuta enne nõusoleku tagasivõtmist tuleneva töötlemise seaduslikkust.

Õigustatud huvi

Isikuandmeid, mille töötlemine on vajalik meie õigustatud huvide saavutamiseks, töötleme ja säilitame õigustatud huvi kehtivuse ajaks või kuni allpool punktis 5.6 esitatud vastuväite esitamiseni.

5. Asjaomase isiku õigused

Teil on allpool toodud õigused seoses isikuandmetega, mida teie kohta töötleme. Neid õigusi saate kasutada, saates taotluse e-posti aadressile [email protected].

5.1 Andmetele juurdepääsu õigus

Teil on igal ajal õigus nõuda kinnitust selle kohta, kas me töötleme teie isikuandmeid, ja kui jah, siis on teil õigus nendele andmetele (isikuandmete koopia) ja teabele nende töötlemise tingimuste kohta juurde pääseda. Esitame selle teabe tavaliselt ühe kuu jooksul pärast sellise taotluse saamist.

5.2 Õigus andmete parandamiseks ja täiendamiseks

Vigade või puudulike andmete korral on teil õigus nõuda nende parandamist või täiendamist. Registreerimise ajal sisestatud teavet saate ka ise otse oma konto jaotises "Profiili muutmine" värskendada. Kui teil on probleeme oma teabe värskendamisega, võtke meiega ühendust.

Pange tähele, et teie meile edastatud isikuandmed peavad olema õiged, täpsed ja ajakohased ning olete kohustatud meid kõigist muudatustest teavitama. Mis tahes kahju, mis meile või kolmandatele isikutele on põhjustatud ebaõigete, ebatäpsete või mittetäielike andmete edastamisest, on teie ainupädevus. Pidage meeles, et üldiselt võite meile edastada ainult oma isiklikke andmeid, mitte kolmandate isikute andmeid, välja arvatud juhul, kui selles privaatsuspoliitikas on sõnaselgelt öeldud.

5.3 Õigus andmete kustutamiseks, õigus unustada

Välja arvatud juhul, kui nõusolek tühistatakse vastavalt punktile 4, võite oma andmed kustutada ka siis, kui on täidetud üks järgmistest põhjustest:

  • isikuandmeid pole ülaltoodud eesmärkidel enam vaja,
  • vastuväiteid isikuandmete töötlemise vastu, mis toimub õigustatud huvi õiguslikul alusel ja mille töötlemiseks pole õigustatud alust,
  • - isikuandmeid on töödeldud ebaseaduslikult või
  • juriidilise kohustuse täitmiseks tuleb isikuandmed kustutada,

välja arvatud juhul, kui (muu hulgas) töötlemine on vajalik õiguslike nõuete tõestamiseks, kinnitamiseks või kaitsmiseks.

Kui taotlete platvormil avaldatud andmete kustutamist, võtame olemasolevaid tehnoloogiaid ja meetmete rakendamise kulusid silmas pidades asjakohaseid meetmeid, sealhulgas tehnilisi meetmeid, et teavitada teisi teie isikuandmeid töötlevaid vastutavaid töötlejaid, et taotlete kõigi linkide kustutamist. nende isikuandmete koopia või koopia.

5.4 Õigus piirata töötlemist

Lisaks võite taotleda isikuandmete töötlemise piirangut, kui:

  • vaidlustate isikuandmete õigsuse, kontrollides nende õigsust,
  • - isikuandmeid on töödeldud ebaseaduslikult (selle asemel, et taotleda nende kustutamist) või
  • me ei vaja ülaltoodud eesmärkidel enam isikuandmeid, kuid teil on neid vaja õiguslike nõuete tõestamiseks, kinnitamiseks või kaitsmiseks,
  • esitate vastuväite isikuandmete töötlemisele, mis toimub õigustatud huvi õiguslikul alusel, kontrollides, kas nende edasiseks töötlemiseks on õigustatud põhjus.

5.5 Õigus andmete teisaldatavusele

Võite hankida oma andmed, mille olete meile lepingu täitmise eesmärgil või nõusoleku alusel edastanud ja mida me töötleme automatiseeritud viisil, struktureeritud, üldkasutatavas ja masinloetavas vormingus või lasete need otse teisele operaatorile üle anda, kui see on tehniliselt võimalik.

5.6 Õigus esitada vastuväiteid

Oma konkreetse olukorraga seotud põhjustel võite esitada vastuväiteid isikuandmete töötlemise kohta, mis toimub õigustatud huvi õiguslikul alusel. Sellise vastuväite korral lõpetame teie isikuandmete töötlemise, välja arvatud juhul, kui esitatakse nende edasiseks töötlemiseks vajalikud õiguspärased põhjused või õiguslike nõuete tõendamise, kinnitamise või kaitsmise põhjused.

Samuti võite esitada vastuväiteid isikuandmete töötlemisele otseturunduse eesmärgil, sealhulgas profiilide koostamise vastu. Sellise vastuväite korral lõpetame asjakohaste isikuandmete töötlemise sellistel eesmärkidel.

5.7 Õigus selgitustele ja automatiseeritud otsuse vaidlustamisele

Kui olete professionaalne isik ja me lükkasime teie kliendipäringu pakkumise tagasi, on teil õigus keeldumise kohta selgitus saada, kui see oli otsus, mis tehti üksnes isikuandmete automatiseeritud töötlemise kohta ja millel on õiguslikke tagajärgi, mis mõjutavad teid või sarnaselt. oluliselt mõjutada. Teil on õigus avaldada oma arvamust antud otsuse kohta ja hiljem (vajaduse korral) õigus vaidlustada automatiseeritud individuaalne otsus ja vajadusel nõuda meilt inimese sekkumist.

5.8 Õigus kaebuse esitamiseks

Kui arvate, et oleme rikkunud privaatsusseadusi, võite esitada kaebuse järelevalveasutusele, milleks on:

Slovakkia Vabariigi isikuandmete kaitse büroo

Hraničná 12, 820 07 Bratislava

www.dataprotection.gov.sk

6. Isikuandmete turvalisus

Teie isikuandmete kaitsmiseks volitamata juurdepääsu või manipuleerimise eest oleme võtnud vajalikud tehnilised ja korralduslikud meetmed vastavalt Art. 32 GDPR. Need meetmed hõlmavad vajalikku tarkvara ja riistvara turvalisust, eriti paroolikaitset, tulemüüre, viirusetõrjeid, meie süsteemi rikkumiste võimaluse testimist ja avastamist, töötajate juurdepääsu kontrollimist jne. Neid turvameetmeid kohandatakse ja optimeeritakse pidevalt, et olla kursis uusima tehnoloogia arenguga.

Pange tähele, et meie platvorm võib sisaldada linke kolmandate osapoolte hallatavatele veebisaitidele. Me ei vastuta sellel saidil oleva teabe ega nende pakutavate teenuste ega toodete eest. Selle veebisaidi kasutamine, sealhulgas isikuandmete edastamine, on teie enda vastutusel. Seetõttu soovitame teil enne selle esmakordset kasutamist vaadata üle selle veebisaidi privaatsuseeskirjad (ja muud tingimused).

7. Kehtivus ja värskendused

Käesolev privaatsuspoliitika kehtib alates 25.5.2018.

Vaatame ja vaatame regulaarselt üle oma privaatsus- ja privaatsusprotsessid ning võime seda privaatsuspoliitikat aeg-ajalt värskendada. Kui selline värskendus hõlmab olulisi muudatusi, teavitame teid sellest. Privaatsuspoliitika praegune versioon avaldatakse alati meie veebisaidil www.wilio.sk ja ka meie mobiilirakenduses.

8. Võtke ühendust

Kui teil on oma isikuandmete töötlemise või selle privaatsuseeskirjade kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta aadressil [email protected].